beccaaakesson.blogg.se

Jag och min sambo har nu gått och blivit särbos på gott och ont. Här kan ni följa min resa genom den här perioden.

Idag har det hänt grejer!

Kategori:

Vaknade med huvudvärk och ont i halsen. Tur att C gillar att kolla på barnprogram och leka på egen hand så jag kan sova vidare på soffan. Kan dock inte sova så mkt längre för han har börjat slänga av sig blöjan typ hela tiden och jag vill verkligen inte vakna upp till en nerkissad/bajsad lägenhet!
Det blir till att introducera pottan när vi flyttar in i huset!

När J väl hade kommit upp och lagt C för sin middagslur så ringde det plötsligt på dörren. Det var granntanten (hon är typ 80+ och bor liksom vi 2trappor upp utan hiss och vi brukar hjälpa henne bära upp påsar och sånt) hon hade köpt 2st blommor till oss som vi ska i huset :)

Medan C sov middag vilade jag på soffan så jag skulle ha energi att ta hand om honom under resten av dagen. Känns sådär när man är sjuk och bara vill ligga på soffan, jag känner mig som en riktigt taskig morsa om jag bara ligger på soffan hela dagen!
Men det gick riktigt bra, fixade krabbelurer till mellanmål sen fick han bada så länge han ville, byter vattnet emellanåt så att han inte ska bli kall :) sen gosade vi i soffan en stund för han var allt lite frusen efter badet. Vi hann med lite bus oxå, jag försökte lära honom göra situps han såg väldigt rolig ut då ;) efter det fick det bli barnprogram för nervarvning inför läggningen.

Under kvällen har jag packat ytterligare en flyttlåda från köket, passade på att torka ur alla överskåp utom ett oxå, de blir riktigt flötiga på 2år! :S men det underlättar lite inför flyttstädningen att det inte behöver torkas så mkt där :)

Sen tog jag mig vatten över huvudet och skulle av ngn j*vla anledning organisera skafferiet för det känns ju relevant 2dagar innan flytt! Men det blev fint. Kände dock att jag hellre ville lägga mig när det var dags att plocka in allt och hade det inte vart för att jag har C så hade jag lämnat allt framme!
Men nu är skafferiet finare än ngnsin tror jag ;) och jag ska sova blir jobb 1,5h imorn sen ska det packas ännu mer. Är ändrade planer så flyttlasset går först på söndag nu..

Kommentarer

  • Millah säger:

    Hej :) Har tävlingar i bloggen, var jätte gärna med!

    Överraskningspaket: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-overraskningspaket.html

    Mössa: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-mossa.html

    Pinopaket: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-pinopaket.html

    Namnnappar: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-namnappar.html

    Blombud till alla hjärtans dag: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-blombud-till-alla-dag.html

    Valfri Tavla: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-valfri-tavla.html

    Valfri fylla i bok: http://millahoman.blogg.se/2013/january/vinn-valfri-fylla-i-bok.html

    ha det bra! kram // Millah

    2013-01-30 | 07:20:47
    Bloggadress: http://millahoman.blogg.se
  • Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma säger:

    Vad roligt med flytt. Lycka till på nya stället :-D

    2013-01-31 | 22:54:23
    Bloggadress: http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här: