beccaaakesson.blogg.se

Jag och min sambo har nu gått och blivit särbos på gott och ont. Här kan ni följa min resa genom den här perioden.

Snacka om vårkänslor!

Kategori:

Nu börjar det kännas att våren är på väg! Vi var ute en sväng med svågern, svägerskan och deras hund en sväng innan J skulle till jobbet. C var förtjust över att det fanns "ma" ( =mat) överallt på backen och åt en massa snö ;) jag låter honom hållas, så mycket snö en annan åt när man var liten så ska väl han också överleva. Jag ser dock till att han enbart äter den vita snön!!!! ;)

Nu sover han middag vilket han gjort i typ 2h så jag har hunnit med en hel del. Jag har:
• vilat en stund då jag är lite orkeslös efter att vi fick en släng av magsjuka igår.
• bytt i tvättmaskinen
• hängt den blöta tvätten
• vikt all torr tvätt som jag sparat på ett par dagar ;)
• bytt plats på lite grejer i sovrummet

Och nu vilar jag lite igen eftersom att min rygg sa ifrån på skarpen "/ men då passar jag på att både blogga och kolla på Gilmore girls :) multi tasking på hög nivå hehe ;)

Redan tisdag!

Kategori:

I söndags när kvällen kom var jag alldeles för trött för att blogga och igår sprang tiden iväg och sen vart jag återigen för trött :(

I söndags blev inte alls mkt gjort :( det enda(!) J fick gjort var en borg till C utav massa tomma kartonger. Det blev iofs bra och C tyckte att den var spännande :)

Jag fick tvättat en hel del tvätt och röjt lite i köket. Och igår började jag på det jag ville gjort i söndags nämligen börja från en sida i huset och städa mig genom hela. Så lilla toan och lilla hallen är klart :) ska försöka hinna/orka köket idag.

Kom på nu att J och hans bror ju bar ut dem gamla spisen i söndags också eftersom att den nya kom i lördags :D skönt med en helt ny spis där alla plattor fungerar och det finns ett barnlås så man slipper oroa sig över att C bränner ner hela huset när man är ovaksam ;)

Den gamla spisen var riktigt äcklig när man drog ut den och det var ett stort lager smuts under! Men nu är det rent och fräscht! :)

Lägger in en bild på borgen ;)

Utebliven sovmorgon

Kategori:

Nä det blev ingen sovmorgon för min del idag heller. J var och körde hem min mamma från min faster inatt så han orkade inte gå upp, bättre lycka nästa helg då!

Idag ska det hända grejer här hemma! Jag ska piska på J så vi får upp lite lampor. Och jag ska städa. Det är skitigt lite överallt (de som bodde här innan städade inte unnande flyttade ut och hyresvärden har inte gjort särskilt bra jobb med städningen) och det står grejer överallt som inte kommit på sin plats än så det ska jag ordna idag :)

Jag hoppas att Js bror med sambo (aka våra grannar) kan underhålla C en stund idag ;) så slipper man ha honom hängandes runt fötterna.

Jag får återkomma ikväll med hur mkt vi fick gjort!

Önskelista

Kategori:

Nu fyller jag ju inte år förrän i augusti och jul vet ni ju att det är långt kvar till. Både på gott och ont ;) men man får väl ha en önskelista ändå!?

Det är mycket grejer jag vill ha just nu!
•bilmatta till Cs rum
•vitrinskåp till matsalen
•fler bokhyllor till mitt arbetsrum
•belysning i alla rum
•skohyllor till båda hallarna
•en torktumlare

Och då var detta bara ett smakprov på alla grejer jag vill ha ;)

Men ngt jag önskar framförallt nu vore en sysselsättning (arbete) på heltid så det blir lite mer inkomster till hushållet. Men det är ngt jag jobbar på just nu! Det händer grejer här ska ni veta. Fast ni får inte veta vad än för än så länge är det bara prat. Men på måndag ska det ringas samtal och sen måste det smidas medan järnet är varmt! Håll tummarna för mig även om ni inte vet varför :)

Nu är jag så trött så ögonen går i kors, har ju hunnit med både jobb på 6,5h och ett Jurassic Park maraton idag.

God natt!