beccaaakesson.blogg.se

Jag och min sambo har nu gått och blivit särbos på gott och ont. Här kan ni följa min resa genom den här perioden.

Idag har det hänt grejer!

Kategori:

Vaknade med huvudvärk och ont i halsen. Tur att C gillar att kolla på barnprogram och leka på egen hand så jag kan sova vidare på soffan. Kan dock inte sova så mkt längre för han har börjat slänga av sig blöjan typ hela tiden och jag vill verkligen inte vakna upp till en nerkissad/bajsad lägenhet!
Det blir till att introducera pottan när vi flyttar in i huset!

När J väl hade kommit upp och lagt C för sin middagslur så ringde det plötsligt på dörren. Det var granntanten (hon är typ 80+ och bor liksom vi 2trappor upp utan hiss och vi brukar hjälpa henne bära upp påsar och sånt) hon hade köpt 2st blommor till oss som vi ska i huset :)

Medan C sov middag vilade jag på soffan så jag skulle ha energi att ta hand om honom under resten av dagen. Känns sådär när man är sjuk och bara vill ligga på soffan, jag känner mig som en riktigt taskig morsa om jag bara ligger på soffan hela dagen!
Men det gick riktigt bra, fixade krabbelurer till mellanmål sen fick han bada så länge han ville, byter vattnet emellanåt så att han inte ska bli kall :) sen gosade vi i soffan en stund för han var allt lite frusen efter badet. Vi hann med lite bus oxå, jag försökte lära honom göra situps han såg väldigt rolig ut då ;) efter det fick det bli barnprogram för nervarvning inför läggningen.

Under kvällen har jag packat ytterligare en flyttlåda från köket, passade på att torka ur alla överskåp utom ett oxå, de blir riktigt flötiga på 2år! :S men det underlättar lite inför flyttstädningen att det inte behöver torkas så mkt där :)

Sen tog jag mig vatten över huvudet och skulle av ngn j*vla anledning organisera skafferiet för det känns ju relevant 2dagar innan flytt! Men det blev fint. Kände dock att jag hellre ville lägga mig när det var dags att plocka in allt och hade det inte vart för att jag har C så hade jag lämnat allt framme!
Men nu är skafferiet finare än ngnsin tror jag ;) och jag ska sova blir jobb 1,5h imorn sen ska det packas ännu mer. Är ändrade planer så flyttlasset går först på söndag nu..

Det drar ihop sig!

Kategori:

Jodå jag och J löste vår lilla dispyt häromdagen :) han kom hem och hade tänkt över vad som sagts och gjorts. Är väl inte så konstigt att vi är lite känsliga just nu med allt som måste göras. J var ju lite extra uppjagad i helgen för han hade inte börjat packa och han var tvungen att fixa vår andra bil för vi behöver 2 efter flytten. Men bilen får vänta lite till för det var mer krångel än väntat.

Nu börjar det iaf dra ihop sig inför flytten inatt blir det näst sista natten här i lägenheten! Känns sjukt att det är så kort kvar. På fredag ska förhoppningsvis alla möbler in i huset. Blir min styvpappa och J som kör med eventuellt lite extra hjälp. Jag ska stanna kvar i lägenheten och packa det sista, börja städa lite och tvätta mellan 17-22 sen bildar vi lite kollektiv hemma hos lin mamma i en vecka innan vi får bo i huset.
Det kommer ändå bli ganska skönt samtidigt som det känns konstigt när man inte bott hemma på flera år. Men det blir skönt att inte vara helt ensam på kvällarna och få 2par extra ögon på C blir ju rena semestern!
På lördag hoppas vi att lägenheten och förrådet är tömt. Sen har jag till på fredagen på mig att flyttstäda :)

Det blir ju ändå väldigt bra att lägenheten är helt lagd bakom oss när vi börjar fixa och dona i huset. Så fullt fokus kan läggas på det och på att få lille C att känna sig trygg och hemmastadd!

Ikväll när jag lagt honom blir det lite soffhäng och packning i reklamerna ;) ska packa så mkt som möjligt från köket är tanken :)

Slutet!? Eller kanske början?

Kategori:

Jag och J hade ett gräl idag! :(
Jag och C har vart på kalas och när vi kom hem var J borta. Antagligen är han hos sin bror.

Jag är ledsen, arg och besviken om vart annat. Mest ledsen! Vet inte vad jag vill just nu dock :( J verkade väldigt bestämd på att det var slut nu. Så det kanske är lönlöst att hoppas?
Grejen är ju bara att just nu känns det som att mitt beteende mot J har 2 alternativ. Antingen är jag snäll och trevlig i hopp om att han ska förlåta och ändra sig! Eller så bestämmer jag mig för att släppa honom, men det kmr säkerligen leda till att jag är en riktig ragata mot honom "/ har redan fått bita ihop för att motstå frestelsen att slänga ner alla hans kläder (smutsiga OCH sketna) i en sopsäck som han kan hämta imorgon.

Jag har iaf gråtit en redig skvätt här ikväll :'( nu har jag lagt mig i sängen och kollar på tv. Ska ju orka ta hand omC ensam imorgon och få en del gjort här hemma :(